Persoonlijke ontwikkeling / Coaching
Voor wie verder wil komen binnen en buiten het werk. Wat heb ik nodig? En wat dien ik op te geven om te krijgen wat ik wil?

Lees meer

 

]

Business Communicatie Professional
Een dynamische, energieke praktijkgerichte opleiding op Post HBO niveau waarin je gaat zien en ervaren wat de kracht is van authenticiteit.

Lees meer

Business Communication Master
hNLP – Stressmanagement  No matter who you think you are, you are always in all ways more then that. De opleiding ‘Business Communicatie Master’ is het logische vervolg op ‘Communicatie Professional – hNLPPractitioner’. Op een bijzonder locatie, Gran Canaria, komen inspanning en ontspanning samen. Zowel op persoonlijk- als op zakelijk vlak voegt deze officieel geaccrediteerde post HBO opleiding

Lees meer

Leadership+
Over authenticiteit, het benutten van eigen kracht, keuzes maken en in balans komen. Een uitzonderlijk intensief en effectief programma. Acht dagen Turkije plus voorbereiding en nazorg. De Training Meesterschap is een korte, intensieve effectieve training die u stevigheid geeft om u te positioneren, keuzes te maken en daarvoor te gaan staan. Om zaken voor elkaar

Lees meer

Veiligheid creëren door observatie, interpretatie en communicatie
Observeren, interpreteren, communiceren en handelen, staan centraal in de training. In enkele dagdelen leren deelnemers gedrag van anderen te herkennen.

Lees meer

Succesvol omgaan met de media
Begrijp de ongeschreven wetten van de pers en boek succes in uw omgang met journalisten.

Lees meer

Natuurlijk leiderschap
Natuurlijk leiderschap begint bij persoonlijke ontwikkeling en communicatie.

Lees meer