Click on the name to open up the Reference (some Dutch)

Trudy is een intelligente, toegewijde vrouw, die een extra zintuig heeft om tussen de regels door te lezen. Ze leidt je met veel passie door het proces om je eigen blokkades te leren ervaren. Samen met Bob worden de trainingen ingevuld waar op dat moment door de groep de aandacht voor wordt gevraagd. Met de hNLP-training is een basis gelegd en met Leadership+ heb ik het mogen verankeren. Twee opleidingen die mij veel hebben gebracht en ik elke dag nog dankbaar ben voor de inzichten die ik tijdens beide opleidingen heb opgedaan. Tijdens de trainingen leer je niet alleen je zelf heel erg goed kennen, je krijgt ook inzicht hoe anderen communiceren en welke invloed je hierop kan hebben.
Wij huren Trudy regelmatig in als coach en trainer bij Deloitte. Zowel partners/directors als senior managers hebben verschillende coachingsessies en trainingen bij Trudy gevolgd en met succes. Ze heeft een groot inlevingsvermogen en ze durft verder te gaan waar andere coaches en trainers vaak stoppen. Hierdoor weet ze je te raken en pakt ze juist de kern aan waardoor je je zelf verder kunt ontwikkelen. Trudy geeft inzicht in datgene wat je tegenhoudt en wat je nog nodig hebt om daar te komen waar je naartoe wil. Trudy’s passie om het beste en mooiste uit mensen te halen en te ontwikkelen is uniek.
I met Trudy during a presentation about communication, the message was there is more than words in communication. That was for me an eyeopener and she became my personal coach at once. After the coachingssessions she pruposed to follow the training NLP – hNLP there I really learned where it’s about. She gave me insight in the person I really am and how much more beautiful there is when your eyes and mind are really open! She won’t let you go if there is a sprinkel of doubt to you reach your goal. With a smile and a tear she let you feel how you can become a better person for yourself and others. Personally she is a warm person with an increddible high empathy for situations an persons. Thanks for al what you did for me.
Wat maakt dat Sirius Commitment een gigantische impact heeft gehad op mijn persoonlijke groei? De passie van Sirius Commitment om het beste uit mensen naar boven te halen!

Met het grootste respect voor ieder individu weet Sirius Commitment precies de vinger op de zere plek te leggen. En zo hielden ze mij een spiegel voor. Heel confronterend om te zien wat mijn strategiën & patronen waren…. en daar, tussen al die belemmerende overtuigingen door, zag ik mezelf zoals ik mezelf nog nooit gezien had…een krachtige sterke vrouw!!!

Vertel het me, en ik zal het vergeten. Laat het me zien, en ik zal het onthouden.
Laat het me ervaren, en ik zal het me eigen maken.

En dat is wat Sirius Commitment doet. Ze laten het je ervaren!
En op die manier is mijn verandering echt van mezelf geworden. De dingen die mensen misschien al jaren tegen me zeiden, ging ik opeens zelf zien en voelen! Er zijn mij geen oplossingen geboden, daar mocht ik zelf naar op zoek. En de inzichten die ik kreeg in deze zoektocht, zijn voor mij life changing. Life will never be the same again!

Wat het mij persoonlijk gebracht heeft, is dat ik in mijn eigen kracht sta. Ik accepteer mezelf zoals ik ben en kan veel meer genieten van alles!

Op zakelijk gebied heb ik een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Ik vertrouw op mezelf, ben besluitvaardig en daadkrachtig. En ik zie overal mogelijkheden in plaats van beperkingen en dat maakt iedere dag tot een mooie dag met nieuwe kansen en leermomenten.

Trudy heb ik leren kennen als een enthousiaste persoon met en een positieve energie waardoor zij inspirerend en krachtig overkomt. Trudy en Sipke Jan hebben een bijdrage geleverd in ons CEO Challenge-weekend. Zij is in staat door direct en confronterend te zijn in combinatie met kwetsbaar en betrokken om op een passende wijze mensen in beweging te brengen, waarbij ze met hen in verbinding blijft. Benaderbaar en aanstekelijk energiek!
Trudy has the ability to pinpoint your challenges in communication spot-on. She and her team will work with you to provide insight in yourself and insight in communication and triggers lasting improvements. She is fair and direct, sweet and strickt and overall a wonderfull coach and trainer.
Trudy is, samen met Bob, in staat om je een zeer diep zelfinzicht te geven. Door dit inzicht en met behulp van de theorie en technieken van hNLP kun je tot grote hoogte stijgen en diepgewortelde patronen doorbreken, met als resultaat een grote toename van het levensgeluk en een enorme winst in je (interne en externe) communicatie.
Trudy (en Bob) zijn twee zeer gemotiveerde en vooral betrokken coaches. Middels de opleiding HNLP ben ik met Trudy in contact gekomen. Zij is iemand die onmiddellijk de vinger op de zere plek legt en direct voelt wat er in de organisatie omgaat. Hier kan zij vervolgens op gaan coachen. Dit doet zij vol overgave en met veel passie. Hierdoor krijg je zelf veel inspiratie. Ik vind het zeer prettig om met haar (& Bob) samen te werken..