Over authenticiteit, het benutten van eigen kracht, keuzes maken en in balans komen. Een uitzonderlijk intensief en effectief programma. Acht dagen Turkije plus voorbereiding en nazorg. De Training Leadership+ is een korte, intensieve effectieve training die u stevigheid geeft om u te positioneren, keuzes te maken en daarvoor te gaan staan.

Om zaken voor elkaar te krijgen is het nodig om invloed uit te kunnen oefenen vanuit natuurlijk leiderschap, dat begint met zelfkennis

Sirius Commitment verwacht nogal wat van u als deelnemer van deze week. U heeft bijvoorbeeld de kennis, ervaring en vakkundigheid die u bracht waar u nu bent en u wilt opnieuw de balans opmaken. Om het beste uit uzelf te halen heeft u behoefte aan handvatten, ook voor de komende jaren. U wilt even stilstaan bij wat voor u echt belangrijk is en u wilt daarnaar handelen. U wilt investeren in Leadership+. Want u wilt investeren in uw leven.

Hoe of wat je ook denkt over jezelf, je bent altijd heel veel meer dan dat.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Na een persoonlijke intake vindt er een kennismakingsbijeenkomst plaats. Daarna vertrekt u met een groep van maximaal twaalf personen onder begeleiding van een trainer naar Turkije. Daar aangekomen zullen zich hier de andere trainers bijvoegen. Voor mensen met een medische beperking is er een arts voor medisch advies beschikbaar.
De training bestaat uit acht intensieve dagen in Turkije, een voorzorgmiddag en een nazorgsessie. De trainingsdagen zijn op basis van volpension, de overige rustdagen zijn op basis van halfpension.

Een kleine greep uit de resultaten:

  • Natuurlijk leiderschap
  • Anticiperen i.p.v reageren
  • Stress management, omgaan met uitdagende omstandigheden
  • Een schatkist aan vaardigheden op het gebied van communicatie en psychologie
  • Energie, Passie en authenticiteit.

‘Als je doet wat je altijd deed, zul je krijgen wat je altijd kreeg’
-Wanneer is nu een goed moment –

Belastingdienst: De investering voor deze opleiding is fiscaal aftrekbaar als studiekosten. Lees meer over de fiscale voordelen op de website van de Belastingdienst.