Persoonlijke ontwikkeling / Coaching

Voor wie verder wil komen binnen en buiten het werk. Hoe kom ik daar waar ik zijn wil? En wat houdt mij in mijn ontwikkelingsproces nu daadwerkelijk tegen? Wat heb ik nodig? En wat dien ik op te geven om te krijgen wat ik wil? Daarover gaat het tijdens de coaching ‘Persoonlijke Ontwikkeling’.

Deze coaching leert u vanuit uw kracht te werken en geeft inspiratie. De coaching is met name bedoeld voor ondernemers, leidinggevenden en professionals. Mensen die weten dat aan jezelf werken het grootste geschenk is wat je jezelf en anderen kunt geven.

Binnen de coaching zijn er specialisaties met betrekking tot loopbaancoaching en executivecoaching. Bj loopbaancoaching gaat het over richting geven aan opleiding of carrière. Wat is er geleerd in het verleden en hoe kan de toekomst in kaart worden gebracht? En welke stappen kunnen nu worden gezet om doelen te bereiken?

Bij executive coaching brengt u zichzelf en uw organisatie in kaart. De coaching biedt u de onafhankelijke sparringpartner die helder, duidelijk en confronterend durft te zijn. Die de blinde vlek van de organisatie onder de loep neemt en kijkt naar de ontwikkel- en groeimogelijkheden van de organisatie.

Soms vertelt een coach je wat je niet wil horen, laat je zien wat je nog niet wilde zien, zodat je boven jezelf kunt uitstijgen.

Tarief: *
Losse sessie 1.5 uur          €500,-
5 sessies van 1.5 uur      €2.250,-
10 sessies van 1.5 uur    €3.950,-

* Excl. BTW