Your relationship with yourself sets the tone for every other relationship you have

Gezin & Carrière

Het combineren van werk en gezin is een uitdaging waar veel mensen mee te maken krijgen. Het is belangrijk om een gezond evenwicht aan te brengen tussen je professionele en persoonlijke leven. Kinderen zorgen ervoor dat jouw overtuigingen en strategieën die je hebt ontwikkeld nog eens extra worden uitvergroot. Je perfectionisme komt nog een extra bovendrijven; je weet niet goed hoe je jouw grenzen kunt aangeven en wanneer je mag begrenzen. Mentale en fysieke uitputting liggen dan op de loer. Kortom: Wat werkt nog wel en wat niet? Veel belangrijker nog: op welke andere manier kun je met de nodige uitdagingen omgaan? Daar is meer voor nodig dan een avondje uit of wat extra me-time momenten. Het is namelijk niet raar dat je een soort van meegesleurd wordt in je dagelijkse leven. Hoe ga je van dagelijks overleven naar weer voluit leven? Dan gaat het niet meer over balans aanbrengen; het gaat hier over het creëren van nieuwe werkbare strategieën en patronen. Het positieve is namelijk dat kinderen ook het beste in je naar boven halen. Je leert sneller naar de kern te gaan, daar waar het daadwerkelijk om gaat.

Onze aanpak bestaat uit de juiste kennis, vaardigheden en persoonlijke inzichten ultiem te laten samen komen. Dit doen we door een praktijkgerichte aanpak zodat je op een hands-on manier kunt leren, integreren en transformeren. Een blijvend resultaat is waar het om gaat.

The mind and body are not separate. What affects one, affects the other.

Wat kun je verwachten?

De methodieken die we gebruiken zijn afhankelijk van de hulpvragen. We werken met 1-op-1 begeleiding, training en opleidingsmodules in groepsverband aangevuld met e-learning en huiswerkopdrachten. We werken o.a. met Cognitieve gedragstherapie, Neuropsychologie, hNLP, Transactionele analyse, Metaprofiel analyse, TMA en diverse methodieken om onbewuste overtuigingen bewust te maken en belemmerende overtuigingen om te buigen. Onze aanpak is gericht op het ontwikkelen van een krachtige identiteit. Dit doen we door te werken aan een effectieve communicatie, leiderschap en stressmanagement.

Voor de deelnemer

  • Je hebt meer kennis, tools en vaardigheden en daardoor (innerlijke) rust. Je weet hoe jezelf kunt herpakken als je uit evenwicht bent.
  • Je bent zelfbewuster en daadkrachtig; daarom durf je waar nodig door te pakken.
  • Je ervaart energie, focus en voldoening. Je kunt nu met minder energie meer bereiken.
  • Je bent flexibel en beschikt over een grote mate van weerbaarheid. Hierdoor kun je goed met moeilijke omstandigheden, veranderingen en de daarbij behorende stress omgaan.
  • Je weet hoe je op een respectvolle wijze kunt begrenzen.
  • Je beschikt over een heldere en krachtige communicatie en je bent in staat om op een positieve manier invloed uit te oefenen.

Voor de opdrachtgever

  • Preventie ziekteverzuim (een medewerker die voldoening ervaart, is tot 50% minder vaak ziek)
  • Vitale en getrainde medewerkers zorgen voor een hogere productiviteit en goede samenwerking binnen teams. Ze leveren unieke en onderscheidende waarde toe.
  • Werkzoekenden ervaren weer motivatie en zien de mogelijkheden om aan de slag te gaan. Met deze focus zijn ze weer in staat om hun doelen te bereiken. Dit genereert voor gemeenten, andere uitkeringsinstanties en arbodiensten een snellere en solide uitstroom naar werk.

Meer informatie over Gezin & Carrière

Wil je graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Stuur ons dan een mail via info@siriuscommitment.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.