Over Sirius Commitment

Ons commitment is om het beste in jezelf naar boven te halen op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Daarbij vinden we het belangrijk dat er een blijvende transformatie wordt gecreëerd. Ons motto is we give our all, all the time.

If you don’t like something, change it. If you can’t change it, change the way you think about it.

Bob Feijen

Bob Feijen, een opmerkelijke man, een man met passie, toewijding en daadkracht. Hij beschikt over een enorm natuurlijk leiderschap en heeft het vermogen om mensen letterlijk en/of figuurlijk in beweging te brengen. Mede door zijn politieachtergrond waarbij hij de laatste acht jaar werkzaam is geweest binnen het arrestatieteam, weet hij als geen ander hoe hij mensen kan trainen om te gaan met moeilijke omstandigheden.

Bob ontwikkelde een life changing outdoor challenge die mensen laat beseffen wat ze aan veerkracht, leiderschap, talent en commitment in huis hebben. Bob heeft jarenlange ervaring als het gaat over het trainen van diverse ondernemingen en overheidsinstellingen.

Bob & Trudy

Bob & Trudy vertellen zelf over het pad van Sirius Academy. Over hun eigen ontwikkeling en over de ontwikkeling die zij mensen aanbieden met hun trainingen en opleidingen.

Sirius Academy

Sirius & Kolibrie

Sirius is twee keer zo groot als onze zon en twintig keer zo intens. Veel mensen vinden het toch nog een uitdaging om zichzelf vanuit authentieke kracht in de spotlight te zetten. Volgens de overlevering in oude tijden wordt Sirius ook wel eens de Hondsster genoemd, de thuisbasis van onze leraren. Woorden die met Sirius worden geassocieerd zijn; focus, commitment, doelbewust creëren. Er zijn vele mythes bekend omtrent deze unieke ster. Eén ding staat vast: er worden vele verschillende verbindingen gemaakt naar en vanuit Sirius. Voor een blijvende transformatie is het noodzakelijk dat je een krachtige identiteit ontwikkelt. In onze trainingen en opleidingen combineren wij persoonlijke groei- & ontwikkeling met unieke tools om zo vanuit authenticiteit positief invloed te kunnen uitoefenen. Het gaat van leren naar integreren naar inspireren.

De kolibrie heeft een lange snavel die ze in het kroonhuis van de bloem kan steken om zodoende snel tot de kern te komen. Kolibries kunnen manoeuvreren als een helikopter, niet alleen recht omhoog, maar ook naar achteren en kunnen bijna zwevend stil in de lucht hangen. Deze flexibiliteit in combinatie met snelheid en overzicht maakt dat de kolibrie in staat is om unieke en hele snelle verbindingen te maken en kan op deze manier enorme afstanden afleggen. De kolibrie is alert op wat er om haar heen gebeurt en kan daarom uitstekend anticiperen. Wij geven onze studenten de unieke vaardigheden, snelheid en kracht van de kolibrie mee. We laten onze studenten vanuit authentieke kracht boven zichzelf uitstijgen, zodat je het verschil bent wat het grote verschil maakt.