Het geheim van vooruitkomen, is beginnen.

Persoonlijke ontwikkelsessies

Met een persoonlijke ontwikkelvraag ga je aan de slag van waar je nu bent naar waar je graag wilt zijn. Wat heb je nodig? Wat houdt je tegen om daar te komen? Hoe kun jij jouw passie en talent optimaal inzetten? Van presteren naar creëren, is waar het hier om draait. Ook thema’s in je persoonlijke en professionele leven zoals re-integratie, loopbaanbegeleiding, relatie(s), opvoeding van kinderen en gezondheid kunnen voor de nodige stagnatie zorgen. Wat is de rode draad in je leven? Wat maakt je leven op dit moment ingewikkeld? Waar kun jij jezelf ontwikkelen?

Ook voor de thema’s burn-out, bore-out, overspanning en depressie kun je op korte termijn bij ons terecht. Het missen van voldoening of een optimaal welzijn is helaas aan de orde van de dag. Er zijn te veel taken of dingen die dienen te gebeuren. Hoe ga je van overleven naar voluit leven?

Kies in de agenda voor een consult met Trudy of Bob Feijen. Indien er geen plaats meer is, neem dan contact op via info@siriusacademy.nl. Wij plannen dan op korte termijn een afspraak in met één van de andere Sirius Academy experts. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een online consult via Zoom of Teams.

Het tarief voor een consult is € 175,- per uur. Annuleren van een afspraak dient 24 uur van tevoren te gebeuren.

Afspraak maken voor een individuele sessie

Locaties waar de persoonlijke ontwikkelsessies gehouden worden zijn:

  • Maandag: Bisschop Rijthoviusdreef 7 A in Riethoven
  • Donderdag: Bisschop Rijthoviusdreef 7 A in Riethoven
  • Vrijdag: De Ruwenberg, Ruwenbergstraat 2 in Sint Michielsgestel

[bookly-form]