You must learn a new way to think before you can master a new way to be

Gedragspsychologie

Om positieve invloed op gedrag uit te kunnen oefenen dien je eerst te leren waar het gedrag vandaan komt. In deze opleiding leer je gedrag helder in kaart te brengen op drie verschillende niveaus: individueel/persoonlijk, team en organisatie. Het toepassen van de juiste communicatie om een blijvende gedragsverandering te creëren. Je leert wat de effecten zijn van communicatie op bewust en onbewust gedrag.

Knowing yourself is wisdom. Knowing others is intelligence.

Wat kun je verwachten?

Gedrag bestaat uit waarneembare handelingen (direct waarneembaar voor anderen en jezelf), niet-waarneembare handelingen (innerlijk gedrag) en onbewuste (reflexmatige) handelingen. Zo worden we ook bewust en onbewust beïnvloed door onze omgeving. Via het Sirius gedragsmodel krijg je (in)zicht op hoe onze keuzes worden beïnvloed. Je leert hoe de verschillende systemen in ons brein werken. Welke verschillende denkstijlen zijn er en hoe werken ze? Wat is de rol van de verschillende egoposities met betrekking tot ons functioneren? Je gaat aan de slag met het ombuigen van belemmerende overtuigingen. Je leert hoe je om kunt gaan met weerstand, discussie en manipulatie. Je herkent de inhoud van de gedragselementen en de invloed van interne dialogen op ons brein. Door het masteren van je brein ga je van doen naar zijn.

Wat is de investering?
De investering voor de module Gedragspychologie bedraagt € 2.450,- (btw vrij). Dit is inclusief (koffie/thee, water, fris, snacks, vers fruit en een luxe lunch).

Agenda

Gedragspsychologie
Influence Master
3 mei, 17 mei, 31 mei, 7 juni 2024

We starten om 10.00 uur en eindigen om 16.00. Ontvangst is vanaf 9.30 uur.

De locatie

De Ruwenberg is een bijzondere congreslocatie. Uitermate geschikt voor bijeenkomsten, vergaderingen, productpresentaties, hybride events en congressen. De zalen zijn zeer functioneel ingericht in combinatie met de ontspanningsruimtes, zowel binnen als buiten. Voor de kunstliefhebbers is er een verscheidenheid aan kunst aanwezig. Vanaf de A2 bent u binnen vijf minuten op het zeer authentieke, veertien hectare grote landgoed van de Ruwenberg.

Ruwenbergstraat 7, 5271 AG Sint-Michielsgestel
Plan je route met Google Maps

Aanmelden voor Gedragspsychologie

  1. Aanmelden: Je meldt je aan via het onderstaande formulier.
  2. Intake: We plannen in overleg een intakegesprek.
  3. Betalen: Je ontvangt van ons de factuur, die je voor de start betaalt.
  4. Starten: We nodigen je uit voor de start van het programma.
  • DD dash MM dash JJJJ