Rowing harder doesn’t help if the boat is heading in the wrong direction

Management en invloedrijke strategieën

Je start met het ontwikkelen van een krachtige visie. Je doorgrondt de bestaande dynamiek en strategieën die er zijn binnen teams en de organisatie. Je brengt de (onbewuste) drijfveren en motivatoren  en hoe je deze kan positief kan beïnvloeden. Je bent in staat om motiverende feedback en feedforward te geven. Je zorgt voor nieuwe bevorderende strategieën die bijdragen aan het resultaat en het welzijn van de mens.

You already made the choice. Now you have to understand it.

Wat kun je verwachten?

Je krijgt kennis en inzicht in de diverse strategieën die mensen in het werk zetten om iets voor elkaar te krijgen. Een strategie krijgt pas positieve invloed als het wordt afgestemd op de situatie op het juiste moment. Een passende beïnvloedingsstrategie bestaat dus altijd uit een combinatie van uitgebalanceerde maatregelen afgestemd op de omgeving. Het is een krachtig en dynamisch proces waarvan anticiperen in plaats van reageren het sleutelwoord is. De kracht van timing, het momentum, voegt een nieuwe en cruciale dimensie toe aan de ongekende mogelijkheden. Aan de hand van het BOAT-model ga je ervaren wat de blijvende game changers zijn.

De investering voor de module Invloedrijke strategieën bedraagt € 2.450,- (btw vrij). Dit is inclusief (koffie/thee, water, fris, snacks, vers fruit en een luxe lunch).

Agenda

Invloedrijke strategieën
Influence Master
4 oktober, 18 oktober, 1 november, 15 november 2024 (vr)

We starten om 10.00 uur en eindigen om 16.00. Ontvangst is vanaf 9.30 uur.

De locatie

De Ruwenberg is een bijzondere congreslocatie. Uitermate geschikt voor bijeenkomsten, vergaderingen, productpresentaties, hybride events en congressen. De zalen zijn zeer functioneel ingericht in combinatie met de ontspanningsruimtes, zowel binnen als buiten. Voor de kunstliefhebbers is er een verscheidenheid aan kunst aanwezig. Vanaf de A2 bent u binnen vijf minuten op het zeer authentieke, veertien hectare grote landgoed van de Ruwenberg.

Ruwenbergstraat 7, 5271 AG Sint-Michielsgestel
Plan je route met Google Maps

Aanmelden voor Invloedrijke strategieën

  1. Aanmelden: Je meldt je aan via het onderstaande formulier.
  2. Intake: We plannen in overleg een intakegesprek.
  3. Betalen: Je ontvangt van ons de factuur, die je voor de start betaalt.
  4. Starten: We nodigen je uit voor de start van het programma.
  • DD dash MM dash JJJJ